Ο κ.Μαλέλης, έδωσε τα ρέστα στη συνέντευξη του στο σταθμό «Παραπολιτικά FM».

Ξεκαθάρισε από την αρχή ότι «η στρατηγική μας πρέπει να είναι, ή εξαφανίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή μας εξαφανίζει. Πρέπει να αποδομήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, να αποδείξουμε ότι δεν είναι αριστερά, ότι δεν είναι προοδευτικό κίνημα. Έχει μαζέψει ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έπρεπε να φύγει, ό,τι πιο αλλοτριωμένο υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ έχει μαζευτεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως πέρα απ´ αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει στο χώρο μας, έχει πάρει δικά μας στελέχη, έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου μας, το οποίο έχει εξαπατήσει και το οποίο πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. Δεν θα του αλλάξει τίποτα. Όλους αυτούς πρέπει να τους πάρουμε, να πάρουμε πίσω τον χώρο μας από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε αυτό που θα φέρει ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς πρέπει να είμαστε το ανάχωμα προς την δεξιά»

Και ερωτώ :Καλά όσα μας λέει ο κ. Μαλέλης αλλά το παλιό ΚΙΝΑΛ (βλεπε ΠΑΣΟΚ) είναι αυτό που συνεργάστηκε με την Νέα Δημοκρατία,ο κ.Πάγκαλος είναι αυτός που, όπου βρεθεί και όπου σταθεί τονίζει πόσο καλή είναι η ακροδεξιά πλέον ΝΔ.Η κ. Γεννηματά κλείνει το μάτι σε φιλελεύθερες πολιτικές και τέλος πάντων ας μας πει ο κ. Μαλέλης ποια είναι η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα με αυτό του Σημίτη του Λοβέρδου και των άλλων »παιδιών».

Ευτυχώς για την Ελλάδα και δυστυχώς για τον κ.Μαλέλη το κομμάτι που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιο και σίγουρα όχι αλλοτριωμένο.Είναι το υγιές κομμάτι που απαξιώθηκε στα μάτια των ψηφοφόρων του λόγω της διαφθοράς αλλά και του παντρέματος με τη ΝΔ.