Σε μία, εν μέρει, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τη βουλεύτρια του Σύριζα Πιερίας κα Σκούφα, αναπτύχθηκαν ερωτήματα τα οποία έχουν σχέση με τις εξαγγελίες του κου Τσίπρα στη ΔΕΘ άλλα και θέματα όπως η συμφωνία των Πρεσπών.

Η κα Σκούφα αφού απέρριψε, την έντονη συζήτηση η οποία πηγάζει από την αξιωματική αντιπολίτευση και όχι μόνο , για το αν θα έχουμε εκλογές το Μάιο, και τονίζοντας ότι οι εκλογές θα έρθουν στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης ,στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ορισμό που είχε θέσει η αντιπολίτευση στον ερχομό της αριστερής κυβέρνησης.

Η κα Σκούφα έκανε μια εκτενή αναφορά ώστε να γίνει κατανοητό το μαξιλάρι των 30 δις, το οποίο υφίσταται και με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να διαλέξει το πότε θα κάνει το άνοιγμα στις αγορές. Συνέχισε λέγοντας “τα 30 δις είναι ένα μαξιλάρι απέναντι στους οποιουσδήποτε κραδασμούς θα μπορούσε να έχει η ελληνική οικονομία. Με την έξοδο από τα μνημόνια, αυτό που έχει κερδίσει η Ελλάδα. είναι ότι αργά αλλά σταθερά, επανέρχεται η εξουσία στην ελληνική κυβέρνηση.

Η συμφωνία τώρα, των Πρεσπών, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο για την ανάπτυξη των δυτικών Βαλκανίων, άλλα και όλης της Ευρώπης. Με τη συμφωνία των Πρεσπών επίσης, η χώρα μας παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια.”

Η κα Σκούφα αναφέρθηκε στα λόγια του κου Πάγκαλου, στο γνωστό “όλοι μαζί τα φάγαμε”, κάτι που με την αναφορά της έδειξε ότι ο λαός πλήρωσε αυτά που “φαγώθηκαν” από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και από συγκεκριμένη ελίτ

Όλη η συνέντευξη:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *