Την υποψηφιότητα του Νικόλαου Παπουτσίδη, ελεύθερος επαγγελματίας, για το τοπικό συμβούλιο Κατερίνης με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Άνθρωπος της αγοράς ο αγαπητός φίλος Νίκος Παπουτσίδης, θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας για την συμμετοχή του στον κοινό μας αγώνα, για έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. Καλώς ήρθες αγαπητέ Νίκο. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

Η δήλωση του κ. Παπουτσίδη:

Φίλες και φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης. Ο Γιώργος Νταντάμης και όλοι οι συνυποψήφιοι μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας αποτελούν τα εχέγγυα για την καλή πορεία του Δήμου Κατερίνης. Ο τόπος μας έχει ανάγκη την ΑΛΛΑΓΗ και την ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Όλοι έχουμε ανάγκη ένα ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.