Η αφορμή για να γραφτεί αυτό το άρθρο στάθηκε η παραίτηση του κύριου Κατανά ,ενός νέου ανθρώπου, από αυτούς που περιμένουμε να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό, το κάτι παραπάνω, τέτοιοι άνθρωποι βρίσκονται σε όλες τις παρατάξεις είτε δημοτικές είτε κομματικές. Άνθρωποι με οράματα και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους παραίτησής του συγκεκριμένου, δε χρειάζεται όμως μαντικές ικανότητες για να καταλάβω μερικά πράγματα.

Όταν άνθρωποι θέλουν να προσφέρουν και τους υποχρεώνεις να στηρίζουν απλά και μόνο μία καρέκλα στο δημοτικό συμβούλιο, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα σου φύγουν, όταν βλέπεις τα ίδια άτομα να ανακυκλώνονται στις ίδιες θέσεις, στις δημοτικές θέσεις στην προκειμένη περίπτωση και στερείς την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν για το καλό της πόλης σου, όποιο και αν είναι αυτό και με όποια λάθη γίνουν (ουδείς αλάνθαστος) όταν λοιπόν βλέπεις ότι το όνειρο της προσφοράς τους μένει στο τελευταίο ντουλάπι του παταριού, τότε να ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα σου φύγει

Και λέγοντας θα σου φύγει μην νομίζεις ότι θα πάει πολύ μακριά.Θα βρεθεί να ξέρεις κάποιος (στην περίπτωση του κ.Κατανά ο κ. Κουκοδήμος )να δώσει την ευκαιρία ώστε ο νέος άνθρωπος, οι νέοι άνθρωποι, να μπορέσουν να υλοποιήσουν το όραμά τους είτε είναι μικρό είτε μεγάλο.

Είναι καιρός και απευθύνομαι σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις ,να αγκαλιάσουν με εμπιστοσύνη νέους ενεργούς πολίτες,να δώσουν σε αυτούς τις ευκαιρίες ώστε να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα οράματα τους για μία καλύτερη πόλη .