Στον απόηχο του ντέρμπι, τι έμεινε πέρα από τη δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου; Θα έλεγα το φτύσιμο που δέχτηκε η ελληνική διαιτησία, κάτι που το είδε και το ένιωσε όλη η Ελλάδα. Πολύ φοβάμαι πως για άλλη μία φορά η διαιτησία θα ανοίξει ομπρέλα νομίζοντας ότι βρέχει.

Αν και το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Η διαιτησία είναι ένα μέρος της διαπλοκής του ελληνικού ποδοσφαίρου ( με περίεργες προεκτάσεις και σε άλλα χωράφια). Να κρατήσουμε πως αυτός ο τελικός ήταν ένα χτύπημα στη διαπλοκή .

Χτύπημα που μας δείχνει αν η πολιτική εξουσία έχει την διάθεση να σώσει αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από αυτούς που το λυμαίνονται χρόνια και χρόνια τώρα, γιατί αν δεν το κάνει ή θα. είναι μέρος της διαπλοκής ή θα είναι ανίκανη να την ξηλώσει. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι από τα δύο θα μπορούσε να είναι χειρότερο.

Δεν ξέρω αν ένας κούκος φέρνει την άνοιξη είναι όμως η μεγάλη ευκαιρία ένας Ισπανός διαιτητής να φέρει την άνοιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου Σαν επίλογος θα περίμενα το χαρακίρι της ελληνικής διαιτησίας λόγω ευθιξίας αλλά ευθιξία και διαιτησία δεν πάνε μαζί