Στον απόηχο του ντέρμπι, τι έμεινε πέρα από τη δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου; Θα έλεγα το φτύσιμο που δέχτηκε η ελληνική διαιτησία, κάτι που το είδε και το ένιωσε όλη η Ελλάδα. Πολύ φοβάμαι πως για άλλη μία φορά η διαιτησία θα ανοίξει ομπρέλα νομίζοντας ότι βρέχει.

Αν και το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Η διαιτησία είναι ένα μέρος της διαπλοκής του ελληνικού ποδοσφαίρου ( με περίεργες προεκτάσεις και σε άλλα χωράφια). Να κρατήσουμε πως αυτός ο τελικός ήταν ένα χτύπημα στη διαπλοκή .

Χτύπημα που μας δείχνει αν η πολιτική εξουσία έχει την διάθεση να σώσει αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από αυτούς που το λυμαίνονται χρόνια και χρόνια τώρα, γιατί αν δεν το κάνει ή θα. είναι μέρος της διαπλοκής ή θα είναι ανίκανη να την ξηλώσει. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι από τα δύο θα μπορούσε να είναι χειρότερο.

Δεν ξέρω αν ένας κούκος φέρνει την άνοιξη είναι όμως η μεγάλη ευκαιρία ένας Ισπανός διαιτητής να φέρει την άνοιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου Σαν επίλογος θα περίμενα το χαρακίρι της ελληνικής διαιτησίας λόγω ευθιξίας αλλά ευθιξία και διαιτησία δεν πάνε μαζί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *