Facebooktwitterlinkedinmail

Αστ. Φαρμάκης: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αγαπητή κα Πηνελόπη Τοπούζα που είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από την Δημοτική Ενότητα Ανατολικού Ολύμπου με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ». Μια αξιόλογη προσωπικότητα, εκπαιδευτικός, με ιδανικά και μοναδικό στόχο να εργαστεί για έναν Δήμο Δίου – Ολύμπου Ισχυρό για ΟΛΟΥΣ».

«Η αγάπη μου για τον τόπο μου, και η συνείδηση της ευθύνης μου για αυτόν, είναι τα μεγαλύτερα  και μοναδικά κίνητρά μου να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσφέρω ανιδιοτελώς. Πάντα προσπαθούσα για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, όπως γαλουχήθηκα από μικρό παιδί στην οικογένειά μου και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτά τα ιδανικά. Πιστεύω ακράδαντα πως ο συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ με επικεφαλής τον Αστέριο Φαρμάκη είναι η μόνη κινητήρια δύναμη και λύση αυτή την κρίσιμη στιγμή, ώστε να μπορέσει ο τόπος μας να εξελιχθεί και να αναδειχθεί, όπως του αρμόζει. Ζητώ τη στήριξή σας, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όλοι και όλες ενωτικά και ισχυρά, να κάνουμε την περιοχή μας, το διαμάντι της χώρας μας», σημειώνει η κα Τοπούζα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Λέγομαι Πηνελόπη Τοπούζα και είμαι κόρη του Ιωάννη Τοπούζα (καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και της Φανής Κακαλοπούλου (νηπιαγωγού).

Γεννήθηκα το 1983 στη Λεπτοκαρυά, όπου μεγάλωσα και υπεραγαπώ. Η οικογένειά μου έχει καταβολές στον Παντελεήμονα και τον Πλαταμώνα (οικογ. Γουλάρα), αλλά και στη Σκοτίνα (οικογ. Καραλή). Είμαι δασκάλα και τα τελευταία 13χρονια έχω εργαστεί σε ελληνικά δημόσια κλασικά δημοτικά σχολεία, αλλά και σε σχολεία Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Το 2005 αποφοίτησα με Άριστα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και επίσης κατέχω τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στον Κοινωνικό Αποκλεισμό και Εκπαίδευση του ΑΠΘ. Το 2007 διορίστηκα με τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, γράφοντας Άριστα, ως μόνιμη δασκάλα του δημοσίου. Στη συνέχεια, μέσω κατατακτήριων εξετάσεων, έγινα δεκτή στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής. Έχω συμμετέχει σε πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και ημερίδων με θέματα εκπαίδευσης, ψυχολογίας και σχολικής συμπεριφοράς. Γνωρίζω 4 ξένες γλώσσες ( αγγλικά, γαλλικά, τουρκικά και ρώσικα). Είμαι κάτοχος βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίου εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα ψυχομετρικά εργαλεία, Νοηματικής Γλώσσας, δύο πτυχίων γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών  και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Comenius.

Το ενδιαφέρον μου από μικρή ηλικία για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ με οδήγησαν, εκτός της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας στην εκπαίδευση, να είμαι μέλος σε συλλόγους, σωματεία και να έχω έντονη συνδικαλιστική δράση. Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ήμουν μέλος της Συνέλευσης τα τελευταία έτη των σπουδών μου ως εκπρόσωπος των φοιτητών /τριών. Επίσης, εκλέχτηκα και διετέλεσα Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, καθώς και μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μάνδρας. Καθώς υπήρξα και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στην πανελλήνια συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (2009).