Νάουσα: Αντιεμβολιαστής δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ που του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

/, ΥΓΕΙΑ/Νάουσα: Αντιεμβολιαστής δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ που του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού
Facebooktwitterlinkedinmail

Απίστευτες ιστορίες προκύπτουν καθημερινά αναφορικά με τον τρόπο αντιμετώπισης από ανεμβολίαστους πολίτες ή και αρνητές των εμβολίων ή και της ίδιας της πανδημίας των μέτρων που είναι υποχρεωμένοι να τηρούν άπαντες στην καθημερινότητα.

Στη Νάουσα, πελάτης ενός καφέ αρνήθηκε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αποτέλεσμα ράπιντ τεστ στον ιδιοκτήτη. Προτίμησε να δείξει… τα δόντια του, καθώς του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον!

Ο επιχειρηματίας και καταγγέλλων την επίθεση, λέει ότι ο 77χρονος πολίτης που του επιτέθηκε φώναζε και έβριζε, δεχόμενος ακόμη και παρατηρήσεις από μέλη της ίδιας του της παρέας, καθώς είχε απρεπή συμπεριφορά και στο προσωπικό του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ χρειάστηκε ιατρική βοήθεια αφού του τοποθετήθηκαν ράμματα στο σημείο του προσώπου που τον δάγκωσε ο 77χρονος, ο οποίος έφυγε από το κατάστημα εστίασης, εκτοξεύοντας και απειλές…

Θέλησε στη συνέχεια να πληρώσει έναν λογαριασμό σε κατάστημα που λειτουργούσε αλλά δεν του επέτρεψε να εισέλθει καν στο εσωτερικό καθώς δεν φορούσε μάσκα. Στο άκουσμα του “στοπ” ο γηραιός αντιεμβολιαστής έφτυσε στο πρόσωπο μέλος του προσωπικού του καταστήματος.

Μετά την αναφορά και των δύο περιστατικών στην αστυνομία, ο 77χρονος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.