Facebooktwitterlinkedinmail

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Πίνου (Τζιάτζιου) ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δήμου Δίου – Ολύμπου ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Αστέριος Φαρμάκης. Ο κ. Πίνος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία και αξιόλογη εθελοντική δράση.

«Ο φίλος Γιώργος Πίνος ενώνει τις δυνάμεις του με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Δήμου Δίου – Ολύμπου και συμμετέχει στην προσπάθειά μας για μια νέα ελπιδοφόρα πορεία στον τόπο μας. Η συμμετοχή του προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην προσπάθειά μας για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους. Καλή επιτυχία Γιώργο», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Πίνος υπογράμμισε σχετικά με την υποψηφιότητά του: «Συμμετέχοντας στα κοινά μέσα από διάφορες δράσεις τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα να κάνω το κάτι παραπάνω για τον τόπο που με μεγάλωσε και συνειδητά επέλεξα να μείνω. Έτσι λοιπόν, αποδέχθηκα την πρόσκληση του Αστέριου Φαρμάκη και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δ. Δίου – Ολύμπου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς που πιστεύετε σε αυτή την αλλαγή και θέλετε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας πέρα από κομματικές ή άλλες ταυτότητες με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας! Με ισχυρή θέληση για προσφορά στα κοινά, όραμα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα και προπάντων με τη δική σας στήριξη μέσα από την εκλογική διαδικασία, ευελπιστώ να φανώ χρήσιμος και να υπηρετήσω τον τόπο και τους κατοίκους του, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι καλύτερες μέρες μπορούν να έρθουν με τη «Συμπολιτεία» στο τιμόνι του δήμου Δίου – Ολύμπου. Για ένα ισχυρό δήμο ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ.

Βιογραφικό

 

Ο Πίνος Γεώργιος (Τζιάτζιος) του Μιχαήλ γεννήθηκε και ζει στο Λιτόχωρο Πιερίας. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

Είναι πτυχιούχος  της  Επιστήμης  Φυσικής  Αγωγής  &  Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και με  μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο  εκπαιδευτικό  αντικείμενο με τίτλο:  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ  ΜΟΝΑΔΩΝ   από το Εθνικό και Καποδιστριακό  Πανεπιστήμιο  Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως:

  • Προπονητής και χοροδιδάσκαλος σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στον σύλλογο «Μέγας  Αλέξανδρος ‘94»
  • Σε προγράμματα  μαζικού  αθλητισμού στους Δήμους Συκεών, Θεσ/νίκης & Λιτοχώρου.
  • Χοροδιδάσκαλος ελληνικών παραδοσιακών και Λατινοαμερικάνικων χορών στους  συλλόγους: Πολιτιστικός όμιλος Λιτοχώρου,  Μορφωτική ένωση καταφυγιωτών Κατερίνης & Νέων Πόρων.
  • Καθηγητής χορού και γυμναστής στη σχολή χορού ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ  ΟΛΥΜΠΟΥ, που εδρεύει στο Λιτόχωρο.
  • Διοργανωτής μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων  στους νομούς κυρίως Θεσσαλονίκης , Χαλκιδικής & Πιερίας. Σε ξενοδοχειακές μονάδες όπως  Sani Resort Festival, Porto karra, Pallini Beach Hotel, Macedonia Palace, Cronwell Platamon Resort, κ.α.

Επί σειρά ετών, ασχολήθηκε με τα κοινά  και συμμετείχε ενεργά σε διοικήσεις φορέων και συλλόγων, αλλά και ως εθελοντής στο Olympus Marathon . Διετέλεσε  πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο Γ΄ δημοτικό σχολείο Λιτοχώρου για  4 έτη και 2  έτη ως γραμματέας στο γυμνάσιο Λιτοχώρου