Facebooktwitterlinkedinmail
Δεν χωράει ανθρώπινος νους την περιπέτεια μιας 12χρονης κοπέλας, μαθήτριας της ΣΤ΄ Δημοτικού, η οποία προχώρησε σε παρά φύση ερωτική συνεύρεση με έναν 16χρονο και στη συνέχεια είδε τις ερωτικές της πράξεις να αναρτώνται στο facebook.
Η εξαιρετικά σπάνια ποινική υπόθεση –την οποία χειρίζονται εισαγγελείς και ανακριτές ανηλίκων– όπως γράφει το ereportaz φέρει ως πρωταγωνιστές εκτός από την 12χρονη κοπέλα και τον 16χρονο, πέντε ακόμη ανήλικους: Ένα άλλο 16χρονο αγόρι που βιντεοσκοπούσε την ερωτική συνεύρεση (!), τον 14χρονο φίλο του και δυο ακόμη ανήλικες κοπέλες, φίλες της 12χρονης. Μαζί τους ήταν ένα ακόμη ανήλικο αγόρι.
Άπαντες ήταν παρόντες στο σπίτι της μικρής κοπέλας πριν από περίπου τρεις εβδομάδες όταν και πραγματοποιήθηκε η παρά φύση ερωτική συνεύρεση, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε και στη συνέχεια αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 2 Μαρτίου.
Σήμερα τα τρία αγόρια κατηγορούνται για βαρύτατα κακουργήματα, όπως αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και παραγωγή, διανομή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και έχουν παραπεμφθεί σε ανακριτή ανηλίκων.
Η υπόθεση όμως έχει και κοινωνική υπόσταση καθώς όλα όσα περιγράφονται στην δικογραφία αλλά και στις καταθέσεις των μαρτύρων, συναντώνται μόνο σε ταινίες.
Η αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι έγινε στις 3 Μαρτίου όταν η 32χρονη μητέρα της μικρής κοπέλας προσήλθε στην Ασφάλεια Αττικής και κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ πληροφορήθηκε από συγγενικό της πρόσωπο πως διακινείται βίντεο πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνίστρια την κόρη της! Όπως είπε, αμέσως επικοινώνησε με τη μητέρα μιας φίλης της κόρης της (σ.σ. πρόκειται για την μαμά των ανήλικων κοριτσιών που ήταν παρούσες στο σπίτι εκείνο το βράδυ) η οποία πήγε στο σπίτι του 16χρονου και ουσιαστικά «κατέσχεσε» το ροζ υλικό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.
Η 32χρονη γυναίκα παρέδωσε το βίντεο στους εμβρόντητους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν.
Η κατάθεση της 12χρονης
Καταθέτοντας στους αστυνομικούς η 12χρονη μίλησε για την δική της αλήθεια.
Όπως είπε πριν από περίπου έναν μήνα ξεκίνησε να μιλάει ερωτικά μέσω facebook με τον 16χρονο μαθητή Λυκείου. «Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες κανονίσαμε να έρθει στο σπίτι μου να κάνουμε σεξ. Δέχθηκα να έρθουν μαζί του και τρεις φίλοι του, ενώ κάλεσα και πήγε και η φίλη μου με την μικρή της αδερφή και κάθισαν όλοι στο σαλόνι».
Όπως κατέθεσε κάποια στιγμή ο 16χρονος την οδήγησε στο δωμάτιο, της ζήτησε να καταβάσει το παντελόνι της μέχρι τα γόνατα και στη συνέχεια ασέλγησε παρά φύση. Το έκανε με την θέλησή της, όπως χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς, χωρίς να φοράει προφυλακτικό. Όπως πρόσθεσε κατά την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης μπήκαν στο δωμάτιο και οι φίλοι του και παρακολουθούσαν!
Η ανατριχιαστική κατάθεση της φίλης
Ακόμη πιο ανατριχιαστική είναι η κατάθεση της 15χρονης φίλης της. Όπως είπε «πριν από περίπου δυο εβδομάδες» η… παρέα βρέθηκε σε καφετέρια των Δυτικών Προαστίων και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι της 12χρονης γιατί έλειπαν οι γονείς της. Κάποια στιγμή ο 16χρονος με την 12χρονη μπήκαν στο δωμάτιό της. «Εκεί τους είδα να φιλιούνται. Το είπα και στους άλλους στο σαλόνι και τα αγόρια μπήκαν και αυτά μέσα στο δωμάτιο», κατέθεσε προσθέτοντας ότι είδε έναν εξ αυτόν να αυνανίζεται και τους άλλους δύο να παρακολουθούν από το διπλανό κρεβάτι. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι πήρε την επίσης ανήλικη αδελφή της και αποχώρησαν από το σπίτι.
Όπως είπε, πληροφορήθηκε για τη διαρροή του βίντεο την 28η Φεβρουαρίου από μια άλλη ανήλικη κοπέλα η οποία το εντόπισε στο messenger.
Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου. Οι δύο 16χρονοι συνελήφθησαν και οιδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και στη συνέχεια σε ανακριτή ανηλίκων.
Πηγή: eReportaz